تفاوت های بین دستگاه های اندرویدی روت شده و روت نشده
در این مطلب می خواهیم تفاوت های کلی بین این دو را بررسی کنیم و از یک نظر عمده به آن می پردازیم. البته از نظر تخصصی تر و کارشناسانه تر اگر بخواهیم این دو را مقایسه کنیم شاید تفاوت های نکته ای و بسیاری با هم داشته باشند اما از آنجایی که ما نمی خواهیم موضوع برای مخاطبین ما پیچیده و تخصصی به نظر برسد ، بحث را در مسیر ساده تر و قابل فهم برای همه ی افراد مطرح می کنیم . با ما همراه باشید.
در کل روت کردن یک دستگاه اندرویدی یعنی اینکه کنترل کل دستگاه و منوی اصلی آن یعنی جایی که ROM قرار دارد را در دست بگیریم در این صورت می توانیم به Back Up اطلاعات دستگاه هم دسترسی داشته باشیم.
در مقابل دستگاه های روت نشده همان دستگاه هایی هستند که تولید شده اند و در حال حاضر در بازار قرار دارند . در واقع عمل روت کردن به ما این امکان را می دهد تا بتوانیم برنامه هایی را که مطابق گوشی نیستند یا نیاز به نصب برنامه های خاصی دارند را نصب کنیم. اما در دستگاه هایی که روت نیستند نمی توان هر برنامه ای را نصب کرد . در دستگاه های روت شده شما می توانید تا هر تعدادی که خواستید سیستم عامل غیر از سیستم عامل اصلی را نصب و اضافه کنید اما در دستگاه های روت نشده درست برعکس این موضوع وجود دارد و فقط می توان همان سیستم عامل اصلی که روی دستگاه قرار دارد را آپدیت کرد . البته این موضوع را هم در نظر بگیرید که اگر دستگاه شما روت شده باشد دیگر نمی توانید از سیستم عامل های اصلی و یا از آپدیت های آنها استفاده کنید . این نکته را حتما در نظر داشته باشید که اگر عمل روت کردن به روش اشتباهی انجام شود دیگر راه برگشتی وجود نخواهد داشت پس با دقت تمام عمل روت کردن را انجام دهید .
در گوشی های روت شده می توان با مدیریت حافظه طول عمر باتری آن را افزایش داد . در کل روت کردن دستگاه های اندرویدی اگر به درستی انجام شود می تواند اختیارات زیادی را در دستگاه به شما بدهد اما در غیر اینصورت و اگر به درستی انجام نشود می توان گفت دستگاه شما عملا بلا استفاده شده است.
Comments
No comment yet.